OVER ANGELA

Mijn naam is Angela La Grand en ik Ben ruim 12 jaar werkzaam als Personal trainer en voedingsdeskundige

Voordat ik begon met les geven , was ik zelf zeer actief in verschillende takken van sport. Als eerste ontdekte ik de paardensport (dressuur) als klein meisje, hierin heb ik met meerdere pony’s en later paarden op het NK in de top 3 mogen staan Bij de paarden reed ik met meerdere paarden in de subtopklasse, daarnaast reed ik maar liefst 3 x op Jumping Amsterdam in de Amsterdamse RAI, hier reed ik 1 van mijn mooiste overwinningen.

Ik ben mij rond mijn 20e gaan interesseren in het kickboksen en het boksen. 14 maal stond ik in de ring. , zowel in de boks als kickboksring. Deze sport heeft mij ontzettend veel gebracht, Je leert jezelf echt kennen en je moet jezelf vertrouwen, In tegenstelling tot de
dressuur , waarin je toch altijd afhankelijk van je paard bent. In paardensport doe je het samen en hier sta je echt alleen. Ik denk dat dat mij ook zo erg aansprak aan deze sport. Tot op de dag van vandaag geef ik dan ook nog steeds les hierin. 1 op 1 of in een groep.

Na een aantal jaar besloot ik een andere uitdaging te zoeken voor mijzelf op het gebied van sport. Ik besloot de fitness meer te gaan ontdekken en begon mij te interesseren voor de Ifbb fitness bikini wedstrijden.

Ook hier heb ik ontzettend veel opgestoken wat belangrijk is welke voeding, training en houding er nodig is voor een succes

Ik besloot dit op papier te zetten en bracht een voedingsboekje uit. “Verbaas jezelf”

Ondertussen behaalde ik mijn papieren voor personal trainer en volgde een opleiding voedingsdeskundige, Dus stapje voor stapje werd ik van atleet” de coach”

Ik probeer door regelmatig een cursus te volgen , op de hoogte te blijven van hedendaagse trends en ontwikkelingen in de sport en op gebied van voeding. De laatste cursus die ik heb gevolgd , was in april 2024, deze ging over de combinatie kracht en voeding.

Zo probeer ik de beste versie van mezelf te zijn en met mijn kennis probeer ik mijn cliënten weer de beste versie van hun zelf te laten zijn.

STUUR MIJ EEN BERICHT

Contact Us